Online poker

Poker er spillet, der får dig til at føle som en rigtig cowboy. Men du behøver slet ikke stor hat og ridestøvler, for at have det sådan. En god omgang online pokerspil og en stor bøtte med matadormix fra grænsen, er alt du skal bruge, når der spilles poker foran skærmen.

Dog skal man ikke underkende effekten af, at have et par revolvere liggende i hylsteret, som du jo nok alligevel har. Det sjove ved poker er, at man selv, i et større omfang end med spillemaskiner online, kan påvirke udfaldet spillet udvikling. Det betyder både, hvis du er go, men det betyder sås sandelig også, hvis du er rigtig dårlig. Uanset hvad, kommer der kun sjove øjeblikke ud af at spille en omgang Texas Hold’em på en online pokerside. Texam Hold’em fungerer kort og groft sådan, at man skal skabe den bedste hånd af 5 kort, ud af de 7 mulige. Alle får herefter uddelt to kort, der efterfølges af en runde, hvor alle melder, om de vil være med, eller ikke vil. Herefter kommer der tre runder, hvor de spillende igen skal vurderer, om de fortsat vil smide penge i puljen. Det er meget simpelt, det hele handler blot om, hvordan du vælger at spille de hænder, som dealeren giver dig.

Du kan både spille med rigtige og falske penge i pokerspil på nettet, men der kan jeg ligeså godt sige med det samme, at spiller du med falske penge, kan du ligeså godt lade være. Rigtige penge, rigtige gevinster. Spændingen ved at spille på danske pokersites er næsten ligeså virkeligt, som at spille live poker. Det gør, at man bliver fuldstændig tosset med at spille dansk poker, pokerturneringer og andre danske poker programmer på nettet, da chancen for at finde en spiller, der er markant dårligere end du er, altid er stor. Jeg har ramt en masse poker bonusser i min tid på de danske poker sider, da mine modstandere manglede decideret indsigt i, hvordan man spillede poker. Og det er jo bare et vink med en vognstang om, at du skal tage joggingbukserne på, og efterlade samtlige sociale relationer bag dig. Følelsen af at vinde den store pot i online poker foran en modstander, der har irriteret dig hele vejen, er helt fantastisk. Her skal man også huske, at man tager penge fra andre spillere, modsat på online spillemaskiner, hvor man tager penge fra huset. Man ved jo aldrig, om det er Fede-Finn nede fra centerbænken, der råber grimme ting om din kone, man sidder og spiller imod.

Pokerspil online er simpelthen bare dejligt tidsfordriv, der hiver alle de timer ud kalenderen, som du reelt set skulle buge på at gøre rent i lejligheden for din kæreste. Men her skal du være stærk og overbevise hende om, at du for alle pengene, som du vinder, kan købe en ny støvsuger, som hun helt sikkert vil blive helt vildt glad for. Så er du også fri for at skulle lede efter kosten hver eneste dag.