Live odds

Live odds i Danmark – det nyeste nye

Live odds er en af de nye teknologiske muligheder som er kommet i kølvandet på de danske betting siders udbredelse på det danske marked, og absolut en af de største fordele ved at spille sine odds på de online danske odds sider fremfor på den gammeldags vis hvor man udfylder sin tipskupon nede i kiosken eller supermarkedet. For hvis man spiller nede i kiosken er der ikke mulighed for at spille på live odds på samme måde som man kan på de danske bookmakere på nettet. Men hvad er live odds så for noget?

Live betting og live odds

Live odds hænger altid sammen med live betting, og de skal forstås på den måde, at når man live better så er det altså live odds som man spiller penge på. Live odds er de mest dynamiske typer af odds, for de kan ændre sig mange gange i løbet af en kamp. Man kan nemlig først spille på live odds når kampen er i gang, og det er altså hele definitionen af ordet live odds. For det handler om at man spiller på kampen ’live’ altså direkte mens den spilles. Men hvorfor er det så interessant at spille på live odds kan du måske tænke. For man kan jo lige så godt spille på resultatet på forhånd inden kampen starter. Og det er da rigtigt, at det kan man sagtens. Men det er ikke sikkert at du får de samme odds, og du kan ikke spille på de samme ting som du kan på live odds.

Live odds ændres i takt med kampen

Forskellen mellem almindelige odds og live odds er, at live odds ændrer sig i takt med at kampen ændrer sig. Så lad os komme med et opstillet eksempel på hvordan live odds virker. Måske vil man gerne spille på en fodboldkamp hvor Hold A er favorit til at vinde kampen. Derfor får man ikke et særligt højt odds på at Hold A vinder hvis man vælger at spille på kampen inden den går i gang. Men lad os så sige, at kampen går i gang og Hold B kommer foran i første halvleg. Hvis dette sker, så vil live odds på kampen ændre sig, da det pludselig vil betyde at det bliver sværere for Hold A at vinde, og derfor stiger oddset. Hvis man sidder og ser kampen, kan det dog være, at man har en fornemmelse af at Hold A alligevel vinder i sidste ende, og så kan man spille på sejr til Hold A til et højere odds end ellers. Det kan også være et live odds i pausen om hvilken spiller der scorer det næste mål man kan finde. Så hvis du har siddet og set kampen og føler, at en bestemt spiller har set skarp ud, så kan du spille penge på at vedkommende scorer næste mål. Det er altså ikke blot den første målscorer og sidste målscorer man kan spille på med live odds. Og her i ligger hele charmen ved live odds og live betting. Det giver simpelthen dine online betting spil lidt mere kant og dynamik, for ikke at tale om en helt ny spænding, fordi man kan spille på kampen mens den er i gang.

Stort udbud af danske odds sider med live odds

Nu har vi forklaret nærmere, hvad live odds er, og derfor er det logiske selvfølgelig nu at komme mere ind på, hvor man så kan spille live betting og hvor man kan finde live odds. Flere og flere danske bookmakere på nettet tilbyder i dag live odds, og det er en meget positiv ting, selvom det også betyder, at du skal beslutte dig for et sted at spille, modsat tidligere, hvor der ikke var noget at vælge imellem. Det større udvalg betyder dog, at det kan svare sig at kigge lidt nærmere på sine muligheder for at finde danske betting bonusser, som man også kan benytte på live odds. Det er der selvfølgelig mange gode grunde til at udnytte, fordi det kan gøre det muligt at spille for bonuspenge når der skal live bettes. Dermed risikerer man slet ikke at tabe sine egne penge, selvom man stadigvæk spiller med om de penge der kan vindes på væddemålene og live oddsene. Det er typisk i form af velkomstbonusser man får denne slags fordele, og der er mange spiludbydere inden for dansk sportsbetting, hvor man får fx en 100% indbetalingsbonus på sin første indbetaling, ofte op til 1000 kroner eller mere.

Spil live odds fra mobiltelefonen

I dag er der utroligt mange der vælger at spille på live odds fra deres mobiltelefon eller tablet, fordi det er blevet både nemt og hurtigt at gøre det. Og fordi man oftere har sin mobiltelefon ved hånden end sin computer, især hvis man sidder og ser en kamp i TV. Så er det utroligt nemt at logge ind på sin mobil bettin app på sin mobiltelefon og placere sine bets på de live odds som der er tilgængelige. Det har rigtigt mange danske spillere for længst opdaget, og derfor er det da også blevet en meget populær måde at spille på i dag, og noget som der formentlig bliver endnu mere populært i fremtiden. Det kan man i hvert fald godt forvente vil ske, efterhånden som teknologien jo bliver bedre og bedre. Selvom den egentlig fungerer rigeligt godt allerede nu.

Find vores liste med betting sider og få din odds bonus i dag!

Det næste skridt her fra på vej imod at komme i gang med at spille på live odds er såmænd bare at vælge hvilken dansk betting side man gerne vil spille hos. Og valget kan man jo basere på, hvor man får den bedste odds bonus. Vi har samlet alle de danske bookmakere her, og du kan finde en samlet oversigt over de bonusser som de udbyder lige her. Så tjek vores oversigt ud, og vælg din bonus. Så er du klar til at live bette inden kampstart! Held og lykke med det.