Cops ’N’ Bandits

Cops ’N’ Bandits anmeldelse

Playtech er kendte for deres interaktive spillemaskiner med flot og farverig grafik og interessante temaer. I Cops ’N’ Bandits tager Playtech dig med ud i en omgang røvere og politi, når du i rollen som betjenten Slim McThin skal forsøge at standse en gruppe udspekulerede røveres forsøg på at begå bankrøveri.

Forbrydelse betaler sig ikke

Politi mod røvere er en ældgammel historie, og ligeså længe der har været banker, har der været bankrøvere, og ligeså længe der har været bankrøvere, har der været politibetjente, der har forsøgt at stoppe dem.

I Cops ’N’ Bandits skal du stoppe tyveknægtene Skinny Larry og Tiny George, som ræser rundt i takt med tromlernes rullen. Playtech har ikke holdt hænderne i vejret under udviklingen af denne maskine, for der er masser af grunde til at holde af den.

Grafikken er som vanlig, flot og farverig. Den er meget cartoony, hvilket passer godt til både temaet og de fjollede navne, figurerne har. På hver af de fem tromler kommer der tematisk passende symboler som håndjern, sække fyldt med penge, spillekort og politiskilte plus den vanlige blanding af tal og bogstaver. Der er knald på farverne, når de optræder, for selve spillet, er pakket ind i grå bysilhuetter, hvor symbolerne bliver oplyst af projektørlys. Det fungerer rigtig godt ind i spillets tema, uden at det på nogen måde bliver trist eller dystert.

Det hjælper selvfølgelig, at mange af symbolerne er animeret. Slim McThin, den dykke betjent, puster i sin fløjte, når han fanger en af tyvene, som efterfølgende ender bag tremmer. Musikken hjælper til med at sætte en god stemning af politi og røvere. Guitaren svinger, og trommerne trommer derudaf, som når jagten går. Det giver stemningen af lørdag morgens tegnefilm, hvilket den tegnefilmsagtige grafik er med til at sørge for, og det giver spilleren lyst til at benytte sig af alle 30 spillelinjer.

Gratis spins, locked wilds og meget, meget mere

Cops ’N’ Bandits byder på utrolig meget variation og underholdning. Der er Wilds, som blot er ordet wild sat op foran en murstensvæg. Det er desværre en kende ukreativt, især set i lyset af de andre symboler, men det er ikke noget der ødelægger helhedsindtrykket. Wild erstatter som sædvane alle andre almindelige symboler, men du kan også være så heldig at få fem wilds på stribe. I så fald får du indsatsen op til 5000 gange igen, hvilket er nok til at få dig til at føle som en vaskeægte tyveknægt, uden at være det.

Får du tre eller flere politiskilte, som er Cops ’N’ Bandits’ scattersymbol, får du chancen for at få op til 65 gratis spins. Men det kræver lidt held, for du skal vælge een ud af de tre skilte, og den, du har valgt, bestemmer, hvor mange gratis spins du får. Ruller du fire eller fem skilte, skal du vælge to af dem. Det er godt at se, at Playtech leger med formatet og bringer et interaktiv spil ind til at bryde konformiteten. Det giver spilleren en ekstra grund til at holde øje med spillet og deltage aktivt, hvilket gør der sjovere for spilleren at spille.

Det ville være nok i ethvert andet spil, men Playtech har mere i posen, du kan blive fanget af. Får du tre Line up-symboler på række, begynder Line Up Bonus-spillet, hvor spillet igen bliver lagt i dine hænder. Seks mennesker er stillet op på rad og række, og det er nu op til dig at udvælge tyven. Et beløb står oven over tromlerne, og for hver gang, du vælger den forkerte mand, bliver der trukket fra. Som den gode betjent du er, får du altså den bedste udbetaling ved at udvælge den rigtige mand i første forsøg.

Pas på du ikke bliver fanget

Cops ’N’ Bandits viser igen, hvorfor Playtech bliver regnet som nogle af de bedste producenter af spillemaskiner. Grafikken er flot, lyd og musik i topklasse og selve spillet er underholdende som få andre. Især de mange interaktive dele af spillet er med til at gøre det sjovt og spændende, og det, at det satsede beløb går fra 0,02 og op til 15.000 gør, at alle kan være med.

Temaet med politi og røvere passer godt til spillemaskiner, og Playtech formår at få det bedste ud af temaet, og har endda skabt en lille introduktion til historien i en animeret intro som spiller, før maskinen går igang. Det er godt tænkt, og med til at knytte et tættere bånd mellem spilleren og maskinen, som på sigt vil være med til at udklække nye betjente, som kan fange nye banditter.