Bonus Bears

Bonus Bears anmeldelse

Bonus Bears fra Playtech er en kulørt og medrivende spillemaskine med sjove spilmuligheder, høje jackpots og muligheder for både den casual spiller og high rolleren.

Bonus Bears har en meget markant og særegen stil. Den vil sikkert vække genkendelser fra gamle tegnefilm, med bjørne, der laver sjov med skovrangerne og gæster med picnickurve. Kulørte bogstaver og tal ruller på hver af maskinens fem hjul, hvor de får følgeskab af skovens indbyggere og medarbejdere i form af bjørne, rødhårede rangere, bier, ildelugtende stinkdyr med gasmasker og selvfølgelig den evigt klassiske frokostkurv. Det er alt sammen sat på spillets baggrund, hvor tårnhøje træer i forgrunden ligger for fødderne af de sneklædte bjerge i baggrunden. Det er den klassiske, amerikanske skov, hvor løjerne lurer om hvert hjørne.

Honning er bjørnens bedste ven

Bonus Bears har fem hjul, med 25 spillelinjer. Du kan satse fra 0,01 og op til utrolige 125 mønter, så trods maskinens kulørte udseende, er den ikke kun for sjov. High-rollers kan derfor sagtens være med her.

Spillets wildsymbol er bjørnen, som erstatter de andre symboler. Wilden byder desuden på en sjov lille animation, når den aktiveres, og er du så heldig, at den vilde bjørn dukker op på 2., 3. og fjerde tromle, får du femten gratis spins, hvori din indsats bliver tredoblet, hvis du vinder. Er du rigtig heldig, og wilden dukker op på de tre samme pladser under dine gratis spins, får du femten gratis spins igen.

Scattersymbolet er der, hvor Bonus Bears for alvor bliver sjovt. Hvis der er een ting, bjørne elsker, så er det honning, og derfor er honningkrukken der perfekt valg til et scattersymbol. Dukker honningkrukken på, fungerer den som multiplikator, men det er ikke det mest interessante ved den. Får du nemlig to eller flere scattersymboler, aktiverer du bonusrunden, Honey Pot.

Du bliver her præsenteret for fem forskellige træer, og du skal nu vælge eet af dem, som bjørnen skal klatre op i, for at finde den lækre, lækre honningkrukke med den søde, søde præmie. Bonusrunden fortsætter, indtil bjørnen støder på den væmmelige bikube, som afslutter spillet. Men fortvivl ej. Hvis du er så uheldig at finde bikuben i det første træ, du leder i, får du stadig en fordobling af din indsats.

Honey Pot bonusrunden er flot animeret og er med til at forhøje Bonus Bears%u2019 flotte præsentation, og spillets generelle lydside er så absolut med til at gøre spillet til en fornøjelse. Musik er der intet af i grundspillet, men skovens stemning bliver fanget på flot vis med fuglefløjt i baggrunden og lyden af bier, der summer. Det er lyden af sommer, sol og søndag.

Bonus Bears for alle

Hvadenten Bonus Bears’ grafik minder dig om lørdag morgen foran fjernsynet med de klassiske tegnefilm, eller du bare glæder dig til forårets og sommerens skovture, så vil Playtechs maskine være noget for dig.

Den kulørte grafik og muntre stemning henvender sig sammen med de lave startindsatser til hyggespilleren, der gerne vil more sig og vinde, men samtidig er der også mulighed for at gøre store indsatser for high-rolleren der vil have adrenalinen op at køre. Animationerne er flotte og lydsiden hyggelig, og Honey Pot bonusrunden gør sit til at skabe et lille og sjovt afbræk fra de rullende tromler.

Playtech har et ry for at skabe flotte og engagerende maskiner, og Bonus Bears er så absolut med til at opretholde dette ry.